Bodywork voor vrouwen

Geniet van het onderweg zijn… – Deepak Chopra

Verlang jij naar een diepe verbinding met je lichaam, naar een veilige ontmoetende aanraking? Wil jij heerlijk kunnen vertragen en je volledig kunnen overgeven en genieten? Tijdens de sessies werk ik vooral met de adem en massage maar kunnen we ook kiezen voor (lichaams-) bewustzijnsoefeningen, focussing en meditaties. Wil je een keer ervaren hoe ik werk? Je kunt een losse sessie bij mij boeken om eens te proeven aan tantra. De sessie duurt 2,5 tot 3 uur per keer.

Voel je welkom met alles wat er is!

Wil jij als vrouw meer uit het leven halen en weer vertrouwen op je eigen levenskompas?

Ademwerk en (tantrisch) lichaamswerk laten zich goed combineren en zijn prachtige tools om jou op ontdekkingsreis te nemen. Wil jij proeven en ontdekken wat er in jou leeft? Dan kan ik een programma samenstellen dat helemaal is afgestemd op jou. In een traject van 3, 5 of 7 sessies gaan we steeds uit van waar jij aan wilt werken.

Want: Hoe mooi zou het zijn als jij je lichaam weer mag ervaren als het prachtige huis van je ziel? Dat je weer in contact mag komen met je levensenergie, je verlangens en je passie. Dat je mag putten uit haar eigen bron van liefde en wijsheid. Dat jij je weer energiek, geliefd, sensueel en sprankelend mag voelen…. Hoe mooi en rijk voel jij je dan? Door bewust de verbinding tussen hoofd, hart en bekken te herstellen ben je beter in staat om meer te genieten van je lichaam, je sensualiteit, spiritualiteit en vrouw-zijn.

  • Je denkt te veel en voelt te weinig.

  • Je weet niet wat je wilt of wat je voelt.

  • Je durft jezelf niet te laten zien en hebt moeite met accepteren van je eigen lichaam.

  • Je gaat regelmatig over je eigen grenzen heen.

  • Je hebt moeite met vertrouwen.

  • Je geeft te veel en hebt moeite met ontvangen.

  • Je voelt je leeg, onvervuld en je hebt weinig energie.

  • Je vindt iets van je eigen sensualiteit en seksualiteit.

  • Je geniet te weinig of helemaal niet van intimiteit.

Kashmirische massage voor vrouwen

De Kashmirische massage is een liefdevolle, intuïtieve, meditatieve, tantrische ontspanningsmassage uit het oude India. Het is een intieme behandeling waarbij ik op een koesterende, langzame en zachte wijze je hele lichaam masseer. Maar is soms ook krachtig, stevig en intens. Steeds in vloeiende en doorgaande bewegingen met gebruik van warme geurende oliën ondersteund door passende muziek. 

De massage wordt in mijn warme sfeervolle ruimte op de grond gegeven. Hierbij lig je half in mijn schoot. Dit is een open en kwetsbare houding en het kost tijd om te kunnen ontvangen. Vooraf start ik dan ook graag met een korte meditatie en wat ademwerk zodat jij rustig de tijd krijgt om aan te komen en in je lijf kan zakken. En ik kan me beter afstemmen op jou en je energie.    

De massage op zichzelf heeft geen doel intentie, het is een pure en open vorm van masseren en ervaren. Ik ondersteun datgene wat zich wel of niet wil openbaren in jou en laat zijn wat er is. 

We bespreken vooraf wat jouw wensen en grenzen zijn. Mocht je dit moeilijk vinden om dat aan te geven dan zal ik je daarin ondersteunen. Ik zal me steeds afstemmen op jou.

Vierhandenmassage voor vrouwen

Een vierhandenmassage speciaal voor jou als vrouw is een bijzondere belevenis. Heerlijk om van te genieten en een goed moment om helemaal los te laten en te ontspannen.

Samen met mijn vrouwelijke collega masseren wij jou met passie en volle aandacht. Vier handen die jou tegelijkertijd aanraken in een warme en veilige setting met mooie muziek. De vierhandenmassage is zo intens dat je de aanrakingen niet meer kunt volgen en wel moet loslaten. Een mooie oefening in vertrouwen en overgave. Helemaal mogen zijn!

Wil je door je partner en mij gemasseerd worden? Dat kan ook! Dan neem ik je partner mee in de massage. Hij of zij heeft geen massage ervaring nodig. Liefdevolle aandacht en aanraking zijn de beste ingrediënten voor succes.

De sessie met mijn vrouwelijke collega of met jouw partner duurt 2,5 uur. Na afloop eindigen we gezellig met een drankje en een klein hapje. De kosten zijn € 150, –.

Boek jouw bodywork sessie