Als je je adem verandert,

verandert je leven…..

Adem, een krachtig medicijn en een prachtig instrument om trauma’s, pijnlijke ervaringen en opgeslagen emoties te releasen. Door bewust je ademtempo te verhogen kan het de weg vrijmaken naar jouw essentie. Win je stap voor stap de zeggenschap over jouw leven terug en herstel je het contact met je lichaam. Je adem kan jou overal brengen. Durf jij die stap te zetten?   

De kracht van je adem

‘De verbonden ademhaling’ waarmee ik tijdens de ademsessies werk, is een simpele, effectieve en krachtige zelfgenezende methode om vastzittende energie (stress) in jouw lichaam op een veilige manier te releasen.

Door een tijd dieper en op een hoger tempo aaneengesloten in- en uit te ademen, kom je meer in contact met je lichaam en openen er gebieden waar de adem niet eerder vrij heeft kunnen stromen. Vastzittende energie kun je lokaliseren en op veilige manier loslaten. Dit kan een enorme opluchting geven en schept ruimte voor nieuwe levensenergie. Een mooi instrument om te ontstressen, je bewustzijn te vergroten en je lichamelijk en mentaal sterk te maken. Geen overbodige luxe in deze tijd!

Wat er aan emoties, spanningen, oude pijn boven komt en getransformeerd wil worden, is van te voren niet te zeggen. Maar als je het los kunt laten en erop kunt vertrouwen dat je lichaam en je geest precies doen wat je nodig hebt, kan het levensveranderd zijn.

Wil jij je eigen adem inzetten om te kijken wat jouw lichaam je te vertellen heeft? Je kunt een of meerdere individuele ademsessies bij mij afspreken. Een sessie duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur.

Gedurende de ademsessie word je ondersteund door krachtige, afgestemde muziek en zorg ik als breathworkcoach voor de veiligheid, liefdevolle aandacht en ondersteuning zodat jij je helemaal kunt overgeven aan het ademproces.

Meditatie de verlanging

Hoe het werkt

Wat je kunt verwachten van een Ademsessie?

We beginnen met een kop thee en bespreken de reden van je komst. Dan vertel ik wat over mijzelf en de opbouw van de sessie. Hierna gaan we jouw thema nog iets verder verkennen. Leg ik de ademtechniek uit een starten we de sessie.De ademsessie zelf duurt ongeveer 60-75 minuten en bestaat grofweg uit twee fasen.

De eerste fase is het actieve gedeelte waarbij je intensief ademt en zoveel mogelijk aanwezig blijft en bewust voelt wat er gebeurt. Geblokkeerde energie kan op celniveau vrijkomen en worden losgelaten. De tweede fase is de ontspanningsfase. Dat wat naar boven is gekomen krijgt de ruimte om te integreren. Als afsluiting krijg je tijd om dingen op te schrijven en is er ruimte om te delen.


Als je bekend bent met hartstoornissen, hersenbloedingen, epilepsie, psychose, borderline of zwangerschap, overleg dan eerst met je huisarts of een dergelijke ademsessie mogelijk is.

Boek jouw ademsessie

Ik wist niet wat me precies te wachten stond en was aangenaam verrast. Een bijzondere ervaring waarbij ik lichamelijk en geestelijk reageerde. Een soort van ontladen en loslaten. Duidelijke oefeningen die vervolgens weer gelinkt waren aan de ademsessie en je in een bepaalde staat brengen waardoor je de sessie beter ingaat. De ademsessie zelf was een soort van reizen door mijn innerlijk. Emoties kwamen los en ik voelde me heel ontspannen. Dichter bij mezelf. De begeleiding is goed en de uitleg duidelijk. Voelde me volledig op mijn gemak. Warme sfeer. Fijn om ruim de tijd te krijgen om bij te komen en na te spreken. Esther is een goede coach met inzichten, creeert een juiste sfeer en heeft een professionele aanpak. Absoluut een aanrader!

A (2021)

Dank je wel lieve Esther. Dat je me meegenomen hebt in mijn verleden en in de veiligheid die je me gegeven hebt. Dat ik kon openen en toelaten wat er in mijn cellen, mijn lijf opgeslagen zit. Of in mijn mind. Heel fijn om jouw veilige bedding te voelen maar ook hoe je de vragen stelt. Er gebeurt veel in mij en de ademsessie heeft zeker bijgedragen. Hartelijk dank hiervoor…….

C (2021)

Ik was vooral nieuwsgierig wat je met adem nog meer kan. Ben er blanco ingegaan. Vond het heel bijzonder en had zoiets niet verwacht. De adem bracht me een aantal keer in trance. Een kort gesprek en de kaartsessie was leuk en stelde me op mijn gemak. De begeleiding was fijn en je straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Na de ademsessie was het prettig om nog contact te kunnen houden. Goede nazorg. De ademsessie heeft me een vrijer gevoel gegeven.

L (2021)

De sessie was heftig en er is veel geheeld. Bij de miniopstelling kwamen mooie thema’s naar boven. Je opmerking: “Er komt licht op plekken die al heel lang donker zijn geweest” hielp me er doorheen. Je begeleiding was fijn. Je gaf me ruimte. Het voelde veilig en daardoor durfde ik alle bewegingen en geluiden die boven kwamen toe te laten. Het is een effectieve behandeling op dingen die heel diep in het lichaam liggen. Een vervolg zou nog wel goed zijn. Ik vond het een fijne ervaring.

K (2021)

Ademcoaching sessie boeken